Zi istorică pentru județul Bistrița-Năsăud și provincia Hunan din China

Astăzi a fost o zi istorică pentru județul Bistrița-Năsăud și provincia Hunan din China!

În prezența a 5 Directori Generali din Guvernul Procinciei Hunan, a Secretarului General al Guvernului Provinciei Hunan, Xiang Lili și a Guvernatorului Provinciei Hunan am semnat acordul de Înfrățire între județul Bistrița-Năsăud și Provincia Hunan.

Emil Radu Moldovan_Infratire Bistrita cu oras China 02

Este o zi istorică pentru județul Bistrița-Năsăud și poate chiar pentru România. Primirea la cel mai înalt nivel într-o provincie foarte dezvoltată din China reprezintă un pas uriaș pentru administrația județului dar mai ales pentru mediul de afaceri care poate dezvolta relații comerciale directe cu furnizori de materii prime și cu potențiali clienți finali sau investitori care vor veni să investească în Bistrița-Năsăud.

Emil Radu Moldovan_Infratire Bistrita cu oras China

În același timp, prin oportunitățile oferite astăzi, mediul de afaceri din Provincia Hunan poate prin intermediul județului Bistrița-Năsăud să ajungă mai aproape de piața Comunității Europene, iar noi să dezvoltăm proiecte în parteneriat public-privat de care județul Bistrița-Năsăud are foarte mare nevoie pentru a se dezvolta și pentru a crea locuri de muncă bine plătite pentru oamenii din județul nostru.

Emil Radu Moldovan_Infratire Bistrita cu oras China 03

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *