Un campion, un bistrițean cu care ne mândrim. Tiberiu Ușeriu

31 martie 2016

Felicitări Tibi Ușeriu! Ești un campion și înainte de toate un bistrițean cu care ne mândrim tare mult.

Astăzi în ședința Consiliului Județean, alături de colegii mei consilieri, i-am înmânat lui Tiberiu Ușeriu, Premiul de Excelență al Județului Bistrița-Năsăud și suma de 25.000 lei.

radu moldovan tibi useriu

Este un lucru minim de recunoaștere a performanței lui Tibi, câștigarea celui mai dificil ultramaraton din lume, Arctic Ultra 6633” – ediția 2016.

cj bistrita nasaud emil radu moldovan tibi useriu

Felicitări Tibi și te așteptăm atât pe tine cât și alți bistrițeni care vor face performanțe remarcabile, să vă premiem pe măsura anvergurii voastre.

21 martie 2016

Astăzi împreună cu colegii mei consilieri județeni am aprobat în ședința extraordinară a Consiliului Județean acordarea premiului de Excelență pentru Tibi Ușeriu, în urma câștigării Maratonului 6633 Arctic Ultra ediția 2016. Premiul acordat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud este în cuantum brut de 29.000 lei.

Mă bucur enorm că am reușit să aducem un minim de recunoștință și respect pentru toată munca depusă, reușind să facă mândru un județ, o țară și un popor. Tibi Ușeriu este și va rămâne în istoria județului și a României, ca fiind primul român care a reușit să câștige o cursă dusă până la limite extreme.

Tibi ne-a demonstrat și ne demonstrează în fiecare zi că dacă ai credință, putere și curaj poți depăși orice limite umane.

Felicitări Tibi! Te așteptăm acasă cu brațele deschise!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *