5,2 km de drumuri asfaltate, recepționate astăzi la Nimigea de Sus și Mititei

Astăzi am recepționat o parte dintre investițiile de peste 4,4 milioane de euro realizate în ultimii 4 ani de Consiliul Județean, Guvernul României și primăria Nimigea, în comuna Nimigea.

De această investiție vor beneficia aproximativ 1.400 de persoane din Nimigea de Sus și din Mititei, care vor avea începând de acum condiții civilizate de viață. În Nimigea am investit și vom investi, pentru că este o comunitate importantă din județ și are nevoie de infrastructură pentru a se dezvolta!

Vreau să îi felicit pe Domnii Mircea Runcan și Alexandru Blaga, Primarul și Viceprimarul comunei Nimigea, pentru faptul că sunt foarte harnici și știu să promoveze interesele comunității din Nimigea.

Dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud continuă!

În total, din 2012 și până în prezent, în comuna Nimigea au fost investiți peste 4,4 milioane de euro: 17,7 km de drumuri județene și comunale asfaltate, 17 km rețele de apă curentă, 777 branșamente la rețeaua de apă curentă, Școală generală cu clasele I-VIII modernizată și Bază sportivă multifuncțională:
1. Modernizarea Școlii cu clasele I-VIII din localitate;
2. Modernizarea drumului județean 173 B, care leagă comuna Nimigea de comuna Dumitra, prin satul Mintiu;
3. Asfaltarea a 6 km din drumul comunal Nimigea de Jos – Tăure.
4. Modernizare stradă în satul Nimigea de Jos. Este vorba despre una dintre cele mai populate strazi din Nimigea de Jos, care face legătura dintre drumul județean 173B și drumul județean 172 pe o distanță de 1,2 km;
5. Extinderea și modernizarea rețelelor de apă curentă în satele Nimigea de Sus, Nimigea de Jos, Mocod, Florești, Mogoșeni, Tăure și Mintiu, pe o distanță de 17 km. 2100 de beneficiari.
6. Construirea unei Baze sportive și a unui teren de fotbal sintetic. Această investiție de circa 380.000 lei (86.000 euro) a fost realizată de Primăria Comunei Nimigea prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană prin intermediul GAL Țara Năsăudului.

Continuăm munca. Împreună construim Județul Bistrița-Năsăud!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *