Recepția a două obiective importante pentru județ, alături de un prieten al nostru al tuturor, Domnul Viceprim-ministru, Vasile Sebastian Dîncu

Astăzi am avut bucuria să particip împreună cu un prieten al nostru al tuturor, Domnul Viceprim-ministru, Vasile Sebastian Dîncu, la recepția a două obiective importante în primul rând pentru Orașul Beclean, dar și pentru întregul județ: Parcul Orășenesc Beclean și stadiul final al lucrărilor la Campusul Școlar ”Petru Rareș” din Beclean.

dincu radu moldovan beclean

Este o realitate faptul că în ultimii 4 ani s-a investit masiv în județul nostru și un rol foarte important, alături de primari noștri, l-a avut fostul Premier, Victor Ponta și mai nou Viceprim-ministrul României, Domnul Vasile Dîncu, care ne-a sprijinit în continuarea marilor proiecte ale județului nostru.

Mai avem multe lucruri de făcut, din păcate suntem îngreunați de birocrație, dar ce am demonstrat în ultimii 4 ani a fost doar baza, începutul dezvoltării. Îmi doresc ca peste 4 ani județul nostru să aibă o față și mai luminoasă.

Felicitări Nicu, felicitări echipei tale! Prin activitatea ta ești un etalon al bunei guvernanțe locale, atât în Bistrița-Năsăud cât și în țară!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *