Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Suntem pe drumul cel bun!

Dragii mei,

În primul rând, țin să vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Domniile voastre, locuitori ai comunităților din Bistrița-Năsăud mi-ați dat șansa să vă arăt că da, se poate.  Împreună cu o echipă competentă, am reușit ceea ce ne-am propus, până în acest moment.

Cu mândrie spun că în cei 4 ani de mandat, am atras investiții de peste 730 de milioane de euro în întregul județ,  investiții care sunt vizibile, care au prins contur și formă sub ochii dumneavoastră.

drumuri facute_Emil radu moldovan (1)

S-au asfaltat 300 km de drumuri comunale, 374 km de drumuri agricole și forestiere, 200 km de drumuri județene, s-a modernizat DN15 A, drumul care face legătura cu județul Târgu Mureș, s-a reabilitat centura Municipiului Bistrița, s-au construit zeci de poduri,  infrastructura județului s-a îmbunătățit considerabil.

Aici puteți să vizualizați întregul raport al proiectelor în diverse domenii: infrastructură de drumuri, apă și canalizare, sport, cultură, siguranță, proiecte pentru tineri și proiecte pentru copii. Proiecte concrete, realizate pentru dumneavoastră, pentru noi toți cei care trăim aici. Invesiții implementate pentru a avea un județ dezvoltat, un loc al traiului bun, unde să primim cu ospitalitatea bine cunoscută, musafirii și unde să-și dorească să se întoarcă toți ai noștri plecați în străinătate.

Eu sunt un om al faptelor, nu sunt un om al cuvintelor .

Știu bine ce avem de făcut în urmărorii ani. Să vă ascultăm și să continuăm munca.

Am demonstrat că se poate. Împreună dezvoltăm județul Bistrița-Năsăud!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *