În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei Leșu, Ioan Pop să atragem investiții de peste 6,3 milioane de euro

Astăzi am fost în campanie în comuna ‪#‎Leșu‬. În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei, Ioan Pop să atragem investiții de peste 6,3 milioane de euro.

emil radu moldovan_lesu (3)

Printre cele mai importante investiții se regăsesc: extinderea rețelei de energie electrică (Zona Carieră, Blidar, Ierboasa și Blidirel), extinderea rețelei de iluminat public, achiziționarea centralei termice, stație de epurare, clorinare și stație de transfer, precum și realizarea podului peste râul Leșu.

Am atras și am implemetat proiecte din fonduri ale Guvernului, ale Consiliului Județean și din fonduri europene, investiții care au dus la realizări concrete: dezvoltarea și modernizarea infrastructurii (6,4 km), modernizarea infrastructurii forestire (peste 7 km), modernizarea drumului județean 173C (Ilva Mică-Leșu- 5 km).

Oamenii merită să trăiască într-o comună dezvoltată, la standarde europene.

Felicitări Ioan Pop. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor vom continua proiectele județului și ale comunei Leșu!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *