Nimic nu este mai de preț decât viața și sănătatea fiecărei ființe umane în parte!

Siguranța cetățenilor este prioritară! De aceea am atras investiții de 5 milioane de euro,  pentru echipamente care au redus timpii de intervenție a unităților speciale.

Finanțarea, obținută prin intermediul a trei proiecte europene, a vizat achiziționarea a 6 Autospeciale de lucru cu apă și spumă, a 3 Ambulanțe de prim ajutor, a unei Autospeciale de intervenție și salvare la înălțime, a unei Autospeciale pentru descarcerări grele, a unei Autospeciale complexă de intervenție dar și a unei Ambulanțe de prim-ajutor, care va deservi  Zona de Câmpie a județului, cu punct de lucru în Lechința.

Emil Radu Moldovan_investitii in siguranta (4)

Aceste echipamente sunt utilizate de ISU Bistrița-Năsăud și  au redus semnificativ timpii de intervenție a unităților speciale, la problemele oamenilor: în zonele rurale, de la 21 de minute la 16 minute, iar în zonele urbane de la 10 minute la 6.  

capture-20160517-195235

Vom continua să investim în siguranța locuitorilor județului Bistrița-Năsăud, pentru că nimic nu este mai de preț decât viața și sănătatea fiecărei ființe umane în parte.

Emil Radu Moldovan_investitii in siguranta (3)

 

Demonstrând că se poate. Împreună dezvoltăm judeţul Bistriţa-Năsăud!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *