Investind în sănătate, investim în viață, investim în viitor!

În ultimii 4 ani, în dezvoltarea și dotarea sistemului sanitar din județul Bistrița-Năsăud s-au investit 18 milioane de euro.  Investind în sănătate, investim în viață, investim în viitor!

Acum, oamenii din județul nostru au acces la un sistem de sănătate modern. Policlinica și Spitalul Județean de Urgență Bistrița sunt modernizate și dotate.

_MG_028960d

Am făcut investiții importante în aparatură de ultimă generație, am reușit construirea și dotarea unei noi secții de chirurgie în cadrul Spitalului Județean de Urgență, modernizarea Secției de Obstetrică și Neonatologie și a Secției de Oncologie a aceluiași spital.

Până în vară vom finaliza construcția celui mai modern Bloc Operator Centralizat din România în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Toate aceste investiții au făcut ca în ultimii 2 ani, peste 40 de tineri medici specialiști să aleagă să lucreze la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și să asigure tratament de specialitate.

Cred cu tărie că sănătatea trebuie să fie tratată ca un factor cheie de dezvoltare, ca o resursă pe termen lung. Îmbunătățirea stării de sănătate a oamenilor din județul nostru se va reflecta în creșterea speranței de viață, și în prevenirea și reducerea îmbolnăvirilor.

Vom continua să investim în sistemul de sănătate, deoarece acesta este un domeniu prioritar, o investiție în viață, în viitor! În ultimii 4 ani am demonstrat că se poate, că suntem echipa soluțiilor, a proiectelor concrete și stim ce avem de făcut!

Pentru ca să continuăm munca împreună, în 5 iunie alegeți lista de Consilieri Județeni PSD! Echipa mea, alături de care demonstrez că Județul Bistrița-Năsăud este al oamenilor gospodari și serioși.

Viitorul ne cheamă la vot!- 5 iunie 2016

Aici puteţi să vizualizaţi întregul raport al proiectelor în diverse domenii: infrastructură de drumuri, apă şi canalizare, sport, cultură, siguranţă, proiecte pentru tineri şi proiecte pentru copii. Proiecte concrete, realizate pentru dumneavoastră, pentru noi toţi cei care trăim aici. Invesiţii implementate pentru a avea un judeţ dezvoltat, un loc al traiului bun, unde să primim cu ospitalitatea bine cunoscută, musafirii şi unde să-şi dorească să se întoarcă toţi  ai noştri plecaţi în străinătate.

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *