Renovarea și modernizarea Gării Bistrița Nord, o investiție pentru călatori și turiști, un transport sigur, la standarde europene

Poarta prin care ajungi într-un oraș oferă prima impresie despre acesta. Astfel, un obiectiv important din mandatul meu a fost modernizarea Gării Bistrița Nord. Și am reușit! O investiție de 7 milioane de euro, pentru un transport sigur, la standarde europene.

CARTOLINE PSD 9

Lucrările de modernizare au cuprins, schimbarea faţadei clădirilor, modificarea circuitului în interiorul acestora, dotarea cu geamuri termopan, uşi cu senzor, camere de luat vederi, aer condiţionat şi săli de aşteptare, redimensionarea perimetrului exterior al gărilor pentru a asigura confortul, siguranţa şi fluiditatea mixului de călători.

emil moldovan radu_gara bistrita

Gara Bistrița Nord a trecut printr-un amplu proces de reabilitare şi modernizare și s-a transformat într-un spaţiu  adaptat atât cerinţelor pieţei, cât şi nevoilor călătorilor, tuturor celor care aleg să ajungă în Bistrița cu acest mijloc de transport.

Oamenii s-au săturat de promisiuni, noi le-am oferit certitudini, fapte, proiecte utile de care să se bucure atât ei, cât și turiștii care ne vizitează județul.

_MG_080560d

În ultimii 4 ani am demonstrat că se poate, că suntem echipa soluțiilor, a proiectelor concrete și ştim ce avem de făcut!

Pentru ca să continuăm munca, în 5 iunie alegeți lista de Consilieri Județeni PSD! Echipa mea, alături de care demonstrez că județul Bistrița-Năsăud este al oamenilor gospodari și serioși.

Viitorul ne cheamă la vot!- 5 iunie 2016

Aici puteţi să vizualizaţi întregul raport al proiectelor în diverse domenii: infrastructură de drumuri, apă şi canalizare, sport, cultură, siguranţă, proiecte pentru tineri şi proiecte pentru copii. Proiecte concrete, realizate pentru dumneavoastră, pentru noi toţi cei care trăim aici. Invesiţii implementate pentru a avea un judeţ dezvoltat, un loc al traiului bun, unde să primim cu ospitalitatea bine cunoscută, musafirii şi unde să-şi dorească să se întoarcă toţi ai noştri plecaţi în străinătate.

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *