Am reușit să realizez ceea ce mi-am propus la începutul mandatului și în unele domenii chiar mai multe decât stabilisem atunci

Mă bucur că am reușit să realizez ceea ce mi-am propus la începutul mandatului și în unele domenii chiar mai multe decât stabilisem atunci. Spre exemplu, în oferta electorală din 2012 am promis că în județul Bistrița-Năsăud se vor crea 10.000 de noi locuri de muncă. Cifrele oficiale ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud arată că în cei 4 ani de mandat, numărul total de noi locuri de muncă a ajuns la 37.938.

CARTOLINE PSD 8 (3)

Consiliul Județean a creat cadrul administrativ propice pentru creșterea numărului locurilor de muncă. În continuare, îmi propun să susţin acest proiect, iar următorul pas este creșterea nivelului de salarizare.

Creşterea locurilor de muncă are un rol economic şi un impact social pozitiv. Consider că trebuie oferită şansa oricui să se angajeze şi să ducă un trai cât mai bun. Dacă oamenii sunt mulţumiţi, atunci sunt şi eu.

În ultimii patru ani am demonstrat că se poate, că suntem echipa soluțiilor, a proiectelor concrete și știm ce avem de făcut!

Pentru a continua munca împreună, în 5 iunie, vă rog să alegeți candidații PSD, atât pentru funcția de Primar, cât și pentru Consiliile Locale și lista de Consilieri Județeni!

Ei sunt echipa mea, alături de care demonstrez că județul Bistrița-Năsăud este al oamenilor gospodari și serioși.

Viitorul ne cheamă la vot! 5 iunie 2016

Aici puteţi să vizualizaţi întregul raport al proiectelor în diverse domenii: infrastructură de drumuri, apă şi canalizare, sport, cultură, siguranţă, proiecte pentru tineri şi proiecte pentru copii. Proiecte concrete, realizate pentru dumneavoastră, pentru noi toţi cei care trăim aici. Invesiţii implementate pentru a avea un judeţ dezvoltat, un loc al traiului bun, unde să primim cu ospitalitatea bine cunoscută, musafirii şi unde să-şi dorească să se întoarcă toţi ai noştri plecaţi în străinătate”.

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *