În 5 iunie oamenii vor alege un om al faptelor!

Astăzi am fost în campanie în comuna Josenii Bârgăului. În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei, Ciotmonda Tudorel să atragem investiții în comună de aproximativ 4.5 milioane de euro în: alimentarea cu energie electrică în comună și modernizarea a peste 3 km de străzi (Josenii Bârgăului și Rusu Bârgăului).

Cu ajutorul Guvernului României și a Consiliului Județean am realizat investiții în: modernizarea infrastructurii forestiere (18.4 km), construirea unui centru local de informare turistică, modernizarea școlii generale, modernizarea străzilor din Mijlocenii Bârgăului, amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber și dotarea ansamblului folcloric din Josenii Bârgăului.

v L_Radu Moldovan_PSD

Nicolae Vrâncean, candidatul din partea Partidului Social Democrat, pentru comuna Josenii Bârgăului este un om responsabil și hotărât să lupte pentru comunitate.

Succes Nicolae, împreună cu Tudorel Ciotmonda, formați o echipă capabilă să facă din comuna Josenii Bârgăului, o comună în care oamenii să aibă condiții de viață moderne.
În 5 iunie oamenii vor alege un om al faptelor!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *