Astăzi am condus ședința Ordinară a Consiliului Județean în care am votat și aprobat împreună cu colegii mei, consilieri județeni următoarele proiecte de hotărâre propuse de executiv:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor licențe de traseu pentru servicii de transport public județean de persoane prin curse regulate speciale.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Județului Bistrița-Năsăud, în calitate de partener, la implementarea proiectului „Centrul de Informare Europe Direct Bistriţa”.

3. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor în vederea evaluării anuale a managementului la Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” Bistriţa-Năsăud şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

5. Proiect de hotărâre privind încetarea asocierii între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Local al Comunei Dumitrița, realizată în vederea implementării proiectului “RECONSTRUCŢIA ECOLOGICĂ FORESTIERĂ PE TERENURI DEGRADATE ÎN PERIMETRUL DE AMELIORARE DUMITRIŢA (58,76 HA), COMUNA DUMITRIŢA, JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD”.

6. Proiect de hotărâre privind participarea judeţului Bistriţa-Năsăud ca asociat în S.C. ”LDP Security” S.R.L. Bistriţa.

7. Proiect de hotărâre privind acordul de principiu pentru înfiinţarea Clubului Sportiv “GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud.

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *