O nouă premieră pentru Bistrița-Năsăud: primul Târg de Universități din istoria județului nostru!

Organizat într-una dintre cele mai frumoase clădiri din Transilvania, Complexul Muzeal din Bistrița, Târgul a reușit să atragă 21 de Facultăți și peste 700 de elevi!

Mă bucur că am putut fi partener al acestui proiect frumos, care oferă elevilor din județul nostru oportunitatea de a intra în contact cu oferta educațională universitară!

Au fost prezenți: Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, Universitatea Dimitrie Cantemir – Facultatea de Drept, Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Tinerii sunt cei care vor defini viitorul societății noastre iar cei educați o vor duce spre evoluție! Eu voi fi permanent un partener al lor în tot ceea ce înseamnă proiecte coerente și concrete!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *