AlăturiDeVoi, pacienți și personal medical și continuăm seria măsurilor de protejare a voastră!

Suntem #AlăturiDeVoi, pacienți și personal medical și continuăm seria măsurilor de protejare a voastră.
↪️ Astfel, Secția de Boli Infecțioase a #SJUB va beneficia de dezinfecția permanentă a aerului și suprafețelor, cu ajutorul a 10 lămpi bactericide. Practic, orice microorganism bacterian, viral sau fungic existent va fi distrus de ultraviolete, iar secția va fi complet protejată.

 #UnițiPentruOameni, de data acesata ajutorul vine de la #AntreprenoriiJudețului, prin sponsorizări de la firmele TeraPlast&TeraSteel SA (60.000 lei-12.400€) și #WinterCom (10.000 lei-2.000€).

 În numele tuturor locuitorilor județului, ̆ ̦! Sunteți un exemplu, mai ales că, și cu ajutorul acesta, o să reușim să achiziționăm aparatura necesară de analiză a probelor, pentru reducerea timpilor de diagnosticare cu #COVID19, fără să mai depindem de alte instituții.

↪️ Ca de fiecare dată, cei în care-mi pun baza și cu care am o colaborare excelentă sunt membrii echipei manageriale de la #SJUB, condusă de dnul Gabriel Lazany și personalul medical.
Și-n aceste zile, cu toții sunt acolo, la datorie, își arată profesionalismul și compasiunea față de oameni. Am mare încredere în voi!

Să continuăm să fim cu toții uniţi în această provocare, preventivi și să ne informăm din surse corecte.
̆ ̆̆, !

• Fapte, nu frică. Mâini curate. Responsabilitate! •

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *