Am achiziționat FilmArray, noul standard în Diagnosticarea Coronavirusului!

🔬 Pentru a reduce timpii de așteptare, la recomandarea celor mai importanți specialiști, am achiziționat #FilmArray, noul standard în #DiagnosticareaCoronavirus, diagnosticul diferențial venind într-o oră de la prelevarea probelor.
 #VesteaBună este că aparatul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, iar medicii au fost deja instruiți în utilizarea lui.

🌡 Ca în marile centre de analiză și diagnosticare, în acest moment, aparatul face diagnostic diferențial. Mai exact, dacă identifică o tulpină de coronavirus, alta decât #COVID19, exclude existența acestuia.
📌 Este o practică foarte utilă, ajutând medicii să trieze pacienții și autoritățile să ia decizii într-un timp mult mai scurt, pentru a preîntâmpina extinderea virusului.

❗️La începutul lunii aprilie, acest aparat va putea să pună diagnosticul final, odată cu primirea kit-ului pentru #COVID_19.
↪️ Apoi, împreună cu Sistemul complex #RealTimePCR, care va ajunge și el la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, nu va mai fi nevoie ca probele prelevate să fie trimise la Cluj sau în altă parte.

🔴 Mulțumesc tuturor pentru implicare! Facem toate eforturile pentru a sprijini de la nivel local, Guvernul României să gestioneze această situație, deoarece acum, mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de unitatea și implicarea noastră.

#UnițiPentruOameni
• Fapte, nu frică. Mâini curate. Responsabilitate! •

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *