Semnarea contractului de lucrări pentru modernizarea DJ 172D, Ilva Mică-Poiana Ilvei-Măgura Ilvei!

• , ̆ ̆ ̆ ̦ ̆,
̆ ̦ ̆ ! •
↪️ Continuăm munca și venim cu încă o #VesteBună și așteptată, am semnat contractul de lucrări pentru modernizarea #DJ172D, Lotul 4 din #PoartaTransilvaniei (Ilva Mică-Poiana Ilvei-Măgura Ilvei).

❗️Ne cerem scuze, pentru inconvenientele create. A fost nevoie să gestionăm situația cu firma care a blocat proiectul, însă acum suntem în linie dreaptă cu acesta.

 Mai mult, în urma discuțiilor cu constructorul, dacă totul funcționează normal, în 6 săptămâni avem primul strat de asfalt, de la #IlvaMică (DN17D), până la intersecția cu #Strâmba (DJ172D).

 Va fi o investiție cu o garanție de 10 ani, din #FonduriEuropene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în valoare de 50.6 milioane lei (10.5 milioane euro), un proiect de o importanță majoră, ținând cont de zona și activitățile economice care sunt plasate acolo.

Lucrările vor include: 7.3 km trotuare, 1,7 km pistă pentru cicliști, 14 stații de transport public cu alveole, 25 km șanțuri pereate și rigole carosabile, 80 de podețe, 4 poduri, 13.6 km ziduri de sprijin, 64 de intrări pe drumuri laterale, 6.5 km parapet de siguranță.

• #ContinuămMunca cu #FapteNuVorbe •

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *