Luptăm pentru combaterea CoV19! Uniți Pentru Oameni!

🚨 Protecția cadrelor medicale este prioritară, ei fiind în prima linie a luptei cu #CoVid19!

↪️ În urma articolului din Bistriteanul.ro, care semnalează probleme cu stocurile materialelor de protecție pentru cei care lucrează pe ambulanță, am luat deja legătura cu Annabella Muzsi, manager al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și m-a asigurat că situația este sub control!

🔴 Pentru că sunt conștient de importanța acestor materiale, vă asigur că toate sponsorizările primite de către Spitalul Județean de Urgență Bistrița vor fi folosite pentru interesul comun al cadrelor medicale și al cetățenilor și vom interveni peste tot unde este nevoie.

❗️De asemenea, dacă va fi cazul, am toată disponibilitatea să convoc Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în ședință de îndată, pentru a găsi resursele necesare să fie asigurate toate măsurile de protecție pentru cei care acum sunt în prima linie, #EroiiZilelorNoastre, pentru protejarea lor și a cetățenilor.
🔴 Nu vă lăsăm, tocmai acum când avem cea mai mare nevoie de voi!

❗️Ținând cont de situația delicată, am luat decizia să îl contactez pe Guvernatorul Provinciei Hunan, din China, regiune care este înfrățită cu județul nostru, de unde voi cere sprijin pentru furnizarea materialelor sanitare de care avem nevoie.

↪️ Aici, la nivel județean vom face tot ce este posibil să ne implicăm, să vă fim alături!
❗️Însă, vă rog și pe dumneavoastră să ne ajutați, stând cu toții acasă! Este o #NECESITATE!
Dacă respectăm acest lucru, totul o să revină la normal mai repede!

Închei prin a vă asigura că, aici la nivel județean, împreună cu echipa, vom face tot ce ne stă în putere să asigurăm protecția cadrelor medicale și a dumneavoastră! #UnițiPentruOameni

 Mulțumim presei pentru implicare, transmiterea constantă a măsurilor de prevenție și a tuturor informațiilor necesare, în această perioadă grea!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *