Dezvoltarea rețelei publice de canalizare a apelor uzate și stația de epurare ultramodernă în Sânmihaiu de Câmpie!

Dezvoltarea rețelei publice de canalizare a apelor uzate și stația de epurare ultramodernă din #SânmihaiuDeCâmpie, recepționată astăzi, demonstrează că nimic nu stă în calea oamenilor gospodari!

 Este vorba despre o lucrare amplă, o investiție de 2,2 milioane de euro, cu o tehnologie de ultimă oră, care reunește o structură de 8 stații de pompare, 1 stație de epurare și 14 km de canalizare.
↪️ Mai mult, foarte curând comuna va beneficia de #MasterPlanulApă_Canal II, iar oamenii și agricultorii din Sânmihaiu de Câmpie vor avea și mai ușor, acces la o resursă vitală, apa.

👏 Țin să-l felicit pe domnul #IoanMate, pentru că de când a preluat conducerea Primăriei, comuna s-a schimbat în bine din toate punctele de vedere.
A demarat și a finalizat proiecte ce țin de infrastructura de drumuri, apă, canal, educație, cultură, iar planurile nu se opresc aici! E un om hotărât și harnic pe care atât eu, cât și locuitorii comunei, se pot baza.

↪️ De asemenea, avem încă o dovadă a faptului că afacerile locale aduc plus valoare! Acest proiect este realizat în integralitate de proiectanții și constructorii unei companii din județul nostru, care ne-a obișnuit cu lucrări de bună calitate.

• Continuăm munca! #UnițiPentruOameni •

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *