Via Transilvanica, o idee a oamenilor faini de la Tășuleasa Social!

Via Transilvanica s-a născut dintr-o idee a oamenilor faini de la Tasuleasa Social. Însă, este un „copil” frumos și bun al nostru, al tuturor. Din respect și drag de #Tășu și locurile minunate, trebuie să-l îngrijim și să povestim despre el.

↪️ Cu mare prețuire și încredere în acest proiect, m-am alăturat inițiativei lui Alin Ușeriu de a intra în etapa de îngrijire a „copilului ce ne unește” și am închegat o echipă de #OameniDeTreabă ce vor purta de grijă traseului. Acei „părinți adoptivi” ce vor veghea la buna dezvoltare a sa (voluntari, antreprenori, primari, șefi de ocoale silvice, colegi din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud).

👉 Concomitent, voluntarii #Tășuleasa au mai făcut un efort, acela de a lăsa noi indicatoare și materiale de marcat, pentru ca toți cei care vor străbate 134 kilometri din Bistrița-Năsăud, să meargă bine pe cărările de basm ale județului.

 Mulțumim Tășuleasa pentru că ne aduci împreună și acestor „familii adoptive” care vor menține frumusețea și curățenia traseului pentru drumeții care îl vor năpădi cu pașii lor.

Județul nostru este o #Poartă_a_Transilvaniei, una care deschide calea către locuri de poveste, oameni care se adună pentru a construi împreună, pentru a arăta că România e o gură de rai de care toți trebuie să avem grijă.

• Mulțumim Tășu’! •

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *