Marcăm 100 de ani de la scrierea unei pagini definitorii a istoriei națiunii române, semnarea Tratatului de pace de la Trianon, prin care s-a recunoscut UNIREA Transilvaniei noastre dragi și a părții răsăritene a Banatului cu România.

• Respectul strămoșilor nu încape în cuvinte, ci se arată prin recunoștința față de trecut și faptele ce construiesc viitorul •

🇷🇴 Marcăm 100 de ani de la scrierea unei pagini definitorii a istoriei națiunii române, semnarea Tratatului de pace de la Trianon, prin care s-a recunoscut UNIREA #Transilvaniei noastre dragi și a părții răsăritene a #Banatului cu #România.

🇷🇴 Centenarul Trianon ne reamintește de jertfa și demnitatea oamenilor curajoși care au făcut posibil acest moment istoric esențial pentru devenirea Națiunii Române și ne-ndeamnă să-l celebrăm.

↪️ Așadar, din respect pentru lupta și efortul lor, Parlamentul a votat pe 13 mai legea prin care doream să marcăm, cu respect, simbolistica națională a acestei Zilei.
Din păcate, președintele Klaus Iohannis nu a avut mândria națională de a promulga această lege în timp util, pentru a fi astăzi deja în vigoare.

🇷🇴 A fi uniți, nu înseamnă să ne-nțelegem de fiecare dată, ci să lăsăm orgoliile și să facem de fiecare dată ce e bine pentru neam.
🇷🇴 Dumnezeu să binecuvânteze România noastră scumpă și mândră!

••• Sărbătorim #CentenarulTrianon, ascultând mesajul profund al melodiei interpretată de Veta Biriș, care ne reamintește că patriotismul se simte-n glas și se vede pe chipul omului cu drag de neam ⤵️

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *