O săptămână cu foarte multe vești bune pentru oamenii din județul nostru

Această săptămână a adus foarte multe vești bune pentru oamenii din județul nostru.

1. Am primit confirmarea finanțării cu circa 2 milioane de euro a lucrărilor de construcție a Blocului Operator Centralizat de la Spitalul Județean. Acum putem să spunem că în această vară vom avea și unui dintre cele mai moderne Blocuri Operatorii din România.

Emil radu Moldovan investitii in sanatate_cel mai doatat bloc operator din Romania 03 03

Pentru această reușită vreau să mulțumesc unor oameni care s-au ținut de cuvânt atunci când au promis că ne vor sprijini  în continuarea proiectelor noastre în sănătate: Domnului Vicepremier Vasile Dâncu și Ministrului Sănătății, Domnului Patriciu Achimaș Cadariu!

emil radu moldovan spitalul de urgente

2. Vizita de lucru a Domnului Prof. Dr. Ioan Coman, Prorectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj, care în urma unei analize a condițiilor și oportunităților oferite de secțiile Spitalului Județean și-a afirmat suportul pentru dezvoltarea unui program de rezidențiat în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

emil radu moldovan spitalul de urgente.jpg 02

Avem condiții bune de muncă, încep să vină și mai mulți medici specialiști, pentru că în tot ceea ce facem, punem pe primul loc omul și nevoile lui.

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *