Ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din luna aprilie

Astăzi am condus ședința ordinară a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din luna aprilie. Vreau să le mulțumesc colegilor consilieri județeni pentru că au votat și susținut inițiativele propuse de executiv.

sedinta consiliu aprilie radu moldovan

În rândurile următoare vă redau ordinea de zi a ședinței de astăzi:

 1. Aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 31 martie 2016.
 2. Aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 8 aprilie 2016.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor licențe de traseu pentru servicii de transport public județean de persoane prin curse regulate speciale.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al judeţului Bistriţa-Năsăud pentru anul 2016.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului general de funcţii ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud pentru anul 2016.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de analiză şi acoperire a riscurilor în domeniul situaţiilor de urgenţă, al judeţului Bistriţa-Năsăud, actualizat în anul 2016.
 8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectelor care beneficiază de finanţare nerambursabilă în anul 2016 din bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Bistriţa-Năsăud pentru trimestrul I al anului 2016.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru anul 2016.
 11. Proiect de hotărâre privind înlocuirea unui membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.
 12. Proiect de hotărâre privind participarea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud la organizarea crosului “Runfest Gabriela Szabo”, care va avea loc în data de 7 mai 2016, în municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud.
 13. Proiect de hotărâre privind a doua rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2016 şi a bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa pe anul 2016.
 14. Proiect de hotărâre privind reluarea activităţii domnului Frăsincari Daniel-Florin, în calitate de director executiv al Camerei Agricole Judeţene Bistriţa-Năsăud.
Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *