Felicitări Valer Avram! Vom continua proiectele județului și ale comunei Măgura Ilvei.

Astăzi am fost în campanie în comuna Măgura Ilvei. În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei Măgura Ilvei , Valer Avram, să atragem investiții de peste 12 milioane de euro.

emil radu moldovan_campanie 2016

S-au făcut investiții în realizarea cadastrului general, reabilitarea caselor parohiale din Măgura Ilvei și Arșița, construirea unei capele mortuare și modernizarea sălii de mese și a grupurilor sociale ale Bisericii Penticostale. Cu ajutorul Guvernului României și a Consiliului Județean s-au construit rețele de alimentare cu apă potabilă și rețele de canalizare, stație de tratare, stație de epurare, am reușit să modernizăm peste 7 km de străzi (Măgura Ilvei-Arșița) și să reabilităm Școala Gimnazială ,, Dariu Pop”.

Împreună am atras și implementat proiecte din fonduri europene, investiții care au dus la realizări concrete: modernizarea a peste 9.5 km de drumuri forestiere, realizarea infrastructurii de apărare împotriva inundațiilor, înființarea unui centru after-school, crearea unui centru de informare turistică și achiziția unui buldoexcavator.

Felicitări Valer Avram! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor vom continua proiectele județului și ale comunei Măgura Ilvei.

Mai multe imagini, aici.

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *