Regal sportiv azi la Final Four-ul Cupei României la handbal organizat în Sala Polivalentă din Bistrița!

CSM București a adjudecat Cupa #FinalFour după un meci dramatic împotriva SCM Râmnicu Vâlcea (30-29). HC Zalău ia medalia de bronz după ce a învins Măgura Cisnădie cu scorul de 30-24.

Publicul bistrițean a fost la înălțime și a arătat că fiecare leu investit de comunitatea noastră în sport merită! Fiecare copil are nevoie de un campion, iar noi încercăm să le aducem acești campioni aici, în mijlocul comunității noastre!

Stelele handbalului european au jucat ieri și astăzi la Bistrița cu casa închisă la câteva zeci de minute de când s-au pus în vânzare biletele. Bistrițenii iubesc sportul, iar eu voi merge înainte cu acest proiect prin care punem Bistrița pe harta sportului românesc!

Le mulțumesc pentru parteneriatul de a organiza #FinalFour-ul la Bistrița, Ministrului Tineretului și Sportului, Dlui. Bogdan Matei și Președintelui FRH, Dlui. Alexandru Dedu, care au fost prezenți la Bistrița!

Sportul unește oameni și vorbește cum nimeni nu poate să o facă! Bistrița-Năsăud a fost din nou la înălțime! Sunt mândru de noi toți!

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *