Alianța_pentru_Bistrița_Năsăud a stabilit candidatura pe liste comune, la alegerile locale din 27 septembrie 2020

În urma dezbaterilor, #Alianța_pentru_Bistrița_Năsăud a stabilit candidatura pe liste comune, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

De asemenea, în Municipiul Bistrița și în celelalte 3 orașe: Beclean, Năsăud, Sângeorz- Băi, precum și în alte 47 UAT-uri se va candida tot pe liste comune, din partea „Alianței pentru Bistrița-Năsăud”.
••• Este vorba despre următoarele UAT-uri: Bistriţa Bârgăului, Braniştea, Budacu de Jos, Budeşti, Căianu Mic, Cetate, Ciceu – Giurgeşti, Chiuza, Coşbuc, Dumitriţa, Feldru, Galaţii Bistriţei, Poiana Ilvei, Josenii Bârgăului, Ilva Mare, Ilva Mică, Lechinţa, Leşu, Livezile, Lunca Ilvei, Matei, Măgura Ilvei, Mărişelu, Miceştii de Câmpie, Milaş, Monor, Nimigea, Nuşeni, Parva, Petru Rareş, Prundu Bârgăului, Rodna, Romuli, Rebrișoara, Sânmihaiu de Câmpie, Silivaşu de Câmpie, Spermezeu, Şieu – Măgheruş, Şieu – Odorhei, Şieuţ, Şintereag, Târlişua, Teaca, Telciu, Tiha Bârgăului, Uriu, Zagra.
Doar în 5 comune, precum: Dumitra, Maieru, Negrilești, Salva și Șieu, se va candida pe liste separate la Consiliul Local, iar candidatul pentru Primăria UAT-ului va fi susținut de către Alianță.

final logo

 Nu în ultimul rând, s-au validat și candidaturile „Alianței pentru Bistrița-Năsăud”, din partea PSD, pentru comunele Josenii Bârgăului și Matei.
Oamenii de încredere alături de care continuăm munca sunt #VrânceanNicolae, pentru comuna #Josenii_Bârgăului și #DarlacziDănilă, pentru comuna #Matei.

„Alianța pentru Bistrița-Năsăud” continuă să fie unită pentru comunități și să aducă oameni #deVOTATi, care să continue transformarea proiectelor în fapte, să se țină de cuvânt și să dezvolte întregul județ, dintr-un capăt în altul.

•În perioada următoare, vă vom anunța deciziile privind candidaturile și în celelate UAT-uri.
••• De asemena, astăzi a fost desemnat și Purtătorul de cuvânt al „Alianței pentru Bistrița-Năsăud”, dna. Ivan A. Mihaela.

#ContinuămMunca #UnițiPentruOameni

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *