Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului!

De Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului să ne oprim puțin și să pătrundem în lumea fascinantă și plină de provocări a celor ce luptă cu autismul. O lume a sincerității, a bogăției simțurilor, unde fiecare gest înseamnă comunicare, o lume plină de obstacole, dar de la care înveți multe: cum să lupți, cum să reziști, cum să nu te dai bătut.

Mă-nclin în fața tuturor celor ce duceți această luptă: copii, părinți, frați și bunici. Pentru a marca această zi dedicată conștientizării autismului, în semn de prețuire, solidaritate și respect pentru toți cei ce luptă cu această tulburare, clădirea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, va fi și în această seară, iluminată în albastru (culoarea autismului).

Doamna Ana Dragu ceea ce reușiți să faceți prin Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa este dincolo de cuvinte. Aveți tot respectul meu și în continuare vă sunt alături, oricând, cu orice îmi stă în putință. La mulți ani, Prinți Albaștri! La mulți ani, Prințese Albastre!📲Diferit, nu inferior – sunt prietenul unui copil diagnosticat cu autism

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/298457254984340

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *