S-au deschis porțile experienței culinare locale “din fermă-n furculiță”, la ElenaDinDeal!

S-au deschis porțile experienței culinare locale “din fermă-n furculiță”, la #ElenaDinDeal, al doilea Punct gastronomic local din Bistrița-Năsăud.Totul din pasiune pentru arta culinară, cu ambiția de a demonstra că Punctele gastronomice se pot dezvolta și la noi în județ și pentru a arăta beneficiile lor pentru comunitate și turiști.Felicitări, Chef Elena Rus că-n această perioadă dificilă, ai curajul de a pune și mai apăsat Poarta Transilvaniei • Bistrița-Năsăud pe harta punctelor gastronomice locale din România și de a fi un ghid pentru cei ce vor să-și deschidă un astfel de Punct.Încurajez pe toți cei care vor să facă acest pas, să-l realizeze, Punctele gastronomice locale fiind viitorul. Avantajele acestora sunt atât de partea comunității, dar și a gazdelor, care pot să își vândă produsele locale, să păstreze tradițiile și să-și dovedească măiestria în bucătărie, cât și a oaspeților care se pot bucura de o experiență culinară autentică.Mult succes, tururor celor ce vor deschide astfel de Puncte gastronomice locale în județul nostru.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/306263264203739

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *