Proiectul Gloria Junior dă rezultate!

🏆 Proiectul #Gloria_Junior dă rezultate. Junioarele 4 ale LPS, parte a programului derulat de clubul nostru, s-au calificat la faza finală a Campionatului național de handbal!Domnilor profesori, Radu Alexandru Moldovan și Crăciun Iuliu, vă mulțumim pentru această victorie care ne dă încredere și ne bucură.

Țin să felicit și selecționata formată din cele mai reprezentative jucatoare ale echipelor noastre, parte a proiectului #GloriaJunior, care ne-a reprezentat la faza zonală a Campionatului Național de Handbal-junioare IV. Deși nu ați ajuns pe podium, determinarea voastră, acolo duce. Ați luptat ca niște mari handbaliste.

Felicitări, profesorilor Paul Someșan și Adrian Făgărășan, pentru pregătirea lor și pentru cum iubesc aceste junioare, tricoul Gloriei.

Viitorul Gloriei arată victorios.Priviți-le cu atenție, ele vor fi parte din echipa mare CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și vor asigura drumul nostru spre performanță. Mihaela și Claudiu Evi, felicitări pentru munca ajunsă pe podium.

• Continuăm să susținem performanța, viitorii campioni! •

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F346955810134484&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *