Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud a fost gazda uneia dintre cele mai complexe tabere pentru copii!

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud a fost gazda uneia dintre cele mai complexe tabere pentru copii. O tabără care a îmbinat credința, educația, prevenția și cunoștințele, cu joaca și veselia specifică celor mici. •Mulțumim că ați venit MAI aproape de copii, arătându-le practic, lucruri esențiale despre ce înseamnă prevenția, tuturor echipajelor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, echipei de Divizia A a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, care a fost primită cu mult entuziasm de cei mici, tinerilor de la Cheers All Stars • YOLO Studio Bistrița, pentru voia bună și talentaților cântăreți de folk, care au încheiat tabăra în acorduri de muzică.

Felicitări, Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Bistrița, Năsăud, Beclean, Preotului Tudor Mudure, coordonatorul acestei tabere etalon, tuturor voluntarilor și celor ce s-au implicat în organizarea evenimentului minunat. Eu, ca de fiecare dată, voi fi alături de voi, când este vorba de astfel de inițiative care au scopul să aducă oamenii împreună și să crească pe principii bune, noua generație.Cei mici au nevoie de ghidaj sănătos, ca să ajungă oameni mari, iar prin această tabără ați mai pus o cărămidă solidă la drumul lor în viață.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F401919557971442&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *