Inaugurarea oficială a heliportului de pe Spitalul Județean de Urgență Bistrița!

• “Asistăm la o intrare în normalitate a unui spital județean. Un spital județean de urgență fără heliport înseamnă o șansă mai mică pentru pacienți.”- Raed Arafat, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne din România •Într-adevăr, investițiile în sănătate sunt o normalitate pe care ne-am dorit-o și pentru ea am depus toate eforturile necesare. Și nu au fost puține, dar ele trebuie făcute, viața fiind neprețuită.

Heliportul este un pas mare pentru comunitate, înseamnă pe lângă eforturi, construcție, viziune, salvarea de vieți. Despre acest proiect s-au spus și se pot spune multe lucruri, însă cel mai bine îi vedem utilitatea, deja având 12 misiuni de salvare.

Mulțumesc, Managerului Gabriel Lazany pentru colaborarea sănătoasă, împreună având același țel, să facem bine comunității. Mulțumesc întregii echipe de la Spitalul Județean de Urgență, dar și echipei e la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pentru profesionalism și implicare.Nu doresc nimănui să ajungă acolo sus, pe heliport și să aștepte pe targă să vină elicopterul, dar dacă ajungeți acolo, am încredere în cadrele medicale și în echipaj, că veți beneficia de “salvare la înălțime”.

Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la evenimentul de recepție. Pentru sănătate, indiferent de culoarea politică, TREBUIE să ne dăm mâna și să facem salturi către normalitate.Noi am demonstrat că se poate și vom continua!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F403869284443136&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *