•†Drum lin, către „Marea întâlnire”, cu Cel pe care L-ați slujit cu har și smerenie, Preasfinția Ta Părinte † Vasile Someșanul, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului!

•†Drum lin, către „Marea întâlnire”, cu Cel pe care L-ați slujit cu har și smerenie, Preasfinția Ta Părinte † Vasile Someșanul, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului•Nu erați străin de cele de aici de jos, de pe pământ dar, mai ales, nu erați departe de cele de sus, de Împărăție. V-ați străduit neîncetat, cu răbdare și credință, să ne urcați și pe noi, către învățăturile cele de sus.Preasfințite și drag Părinte, îți suntem recunoscători pentru multe, îți mulțumim pentru nenumărate și, mai ales, pentru bunătatea nemărginită, și ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să vă primească în Împărăția Sa, cu lumina pe care ne-ați oferit-o nouă, aici pe pământ.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F429438458552885&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *