“Să cultivăm Pământul creat de Dumnezeu și sufletul pe care acesta ni l-a dat, cu bunătate, căci ceea ce cultivăm, aceea devenim.”

• “Să cultivăm Pământul creat de Dumnezeu și sufletul pe care acesta ni l-a dat, cu bunătate, căci ceea ce cultivăm, aceea devenim.”- IPS†Andrei •Credința ne-a adus împreună, la Sfânta și frumoasa Biserică din Lunca, din comuna Șieuț. Aici, preotul Grigore Marga a adunat în jurul Bisericii o comunitate de oameni care știu și să cultive pământul, dar și să se roage. Ca rod al muncii, credinței și harului său, Părintele a primit distincția de Iconom Stavrofor cu dreptul de a purta cruce, iar prin vizita istorică a Preasfințitului Părinte Andrei, dovada că Lunca deși este un loc mic, credința oamenilor este mare.

Felicitări, Mihai Ivan – Primarul comunei Șieuț, pentru cât suflet puneți în munca pentru dezvoltarea comunei, dar și în cultivarea credinței. Distincția – Crucea “Mihai Vodă” pe care ați primit-o, o meritați pe deplin.Vă doresc o duminică binecuvântată, tuturor! Azi și-n fiecare zi să cultivăm binele, să ascultăm cu smerenie cuvântul Tatălui Sfânt și să ne rugăm Lui, pentru sănătatea celor dragi.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/433880918108639

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *