Cooperarea dintre județul nostru și Mecklenburgische Seenplatte din Germania aduce-n județul nostru o ambulanță și materiale de protecție pentru Cruce Roșie din România, filiala Bistrița-Năsăud!

🚑 Cooperarea dintre județul nostru și Mecklenburgische Seenplatte din Germania aduce-n județul nostru o ambulanță și materiale de protecție pentru Cruce Roșie din România, filiala Bistrița-Năsăud.Asociația de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg–Bistrița-Năsăud, prin reprezentantul său, Dl. Liviu Olariu, face această donație importantă către Cruce Roșie din România, filiala Bistrița-Năsăud, pentru că înțelegerile de cooperare dintre județe nu trebuie să fie doar protocolare, ci să fie urmate de fapte bune pentru oameni.

Vă mulțumim!De asemenea, mulțumesc, domnului Heiko Kärger, Președintele Consiliului Județean din Mecklenburgische Seenplatte, din Germania și domnului Ștefan Guzu, vicepreședintele Asociației de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg–Bistrița-Năsăud, pentru gestul de solidaritate și prietenie.Domnule Marius Moldovan, Director al Crucii Roşii Române, Filiala Bistrița-Năsăud, am încredere că o să folosiți această donație importantă, în numeroasele și nobilele misiuni pentru cei ce au nevoie de ajutor.

Această cooperare a faptelor bune pentru oameni nu este nici prima, nici ultima. Consiliul județean Mecklenburgische Seenplatte și Asociația de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg – Bistrița-Năsăud au mai donat, în trecut, către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și instituții din domeniul sănătății, autospeciale de intervenție, materiale sanitare și de protecție, dotări pentru spitale, etc.

Ne-am asumat să facem din muncă și faptele bune pentru oameni, lucruri firești și zilnice. Pentru că lumea nu se schimbă prin vorbe, ci prin faptele noastre.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F453769379453126&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *