Deschidem un nou tronson de #DrumBun, cel care leagă Cociu, de Mocod și de Zagra (DJ172)!

✅ Deschidem un nou tronson de #DrumBun, cel care leagă Cociu, de Mocod și de Zagra (DJ172). Sunt ~24 de km care schimbă radical “fața” localităților pe unde trece, este un exemplu de bună practică prin calitatea lucrărilor, dar și prin faptul că pe 1,8 km s-a turnat un strat de uzură din mixtură asfaltică inovativă.

↪️ O premieră în România, având o durată de viață cu 50% mai mare, în comparație cu unul convențional, costuri de întreținere cu 30% mai mici, rezistență la trafic greu, caracteristici îmbunătățite atât la temperaturi scăzute cât și la temperaturi ridicate, distanța de frânare mai scurtă cu 5-10%.

✅ Mulțumim, domnului #Marcel_Ioan_Boloș, Directorul General ADR Nord-Vest, pentru sprijinul oferit echipei de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în atragerea de fonduri europene, inclusiv acest tronson de drum. Continuăm să facem lucruri bune, proiecte utile, inovative, care să dezvolte comunitățile și să demonstreze că orice este posibil și la noi acasă, dacă există implicare, muncă și drag de oameni.

📍#DeȘtiut despre Cociu-Mocod- Zagra (DJ172)••• S-a realizat prin atragerea de fonduri europene, are o garanție de 72 de luni, iar lucrările au vizat și amenajare drumuri laterale existente (2.1 km), amenajare drumuri laterale noi (4.3 km), 25 de podețe laterale, 29 podețe tubulare transversale, 1 podeț prefabricat, lucrări de consolidare, zid de sprijin din beton, șanțuri, rigole, semnalizare rutieră (parapet de siguranță pe 3 km, indicatoare rutiere, borne, stâlpișori de ghidare, marcaje).

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F459201475576583&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *