Drumul Rodna- Valea Vinului (9km) este ca o invitație de a vizita zona turistică a Munților Rodnei și împrejurimile ce abundă de istorie și frumusețe.

✅Drumul Rodna- Valea Vinului (9km) este ca o invitație de a vizita zona turistică a Munților Rodnei și împrejurimile ce abundă de istorie și frumusețe.↪️Așadar, se deschide încă un drum bun, făcut să reziste, cu o garanție a lucrărilor de 72 de luni.

📍Pe lângă reabilitarea părții carosabile, amenajarea rigolelor și acostamentelor, montarea de poduri și podețe, s-au executat consolidări ale unor porțiuni de drum unde exista risc de alunecări (cu zid de sprijin, reparații la zidurile existente, consolidări cu taluz și fundație adâncită de parapet).

⚠️Pentru siguranța circulației s-a montat un parapet pe o distanță de 2.6 km, un parapet pietonal (75 m), dar și marcaje rutiere și 9 borne kilometrice.

👏 Felicitări, domnului primar Tinu Grapini și constructorului care au demonstrat încă odată că unde este voință, ambiție și profesionalism, este și putință.

⛰Așadar, invit și eu, iubitorii de natură și drumeții, să viziteze Rodna și obiectivele turistice din Parcul Național Munții Rodnei, căci drumul este bun.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F459907562172641&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *