Cea mai nouă și modernă Unitate de Primiri Urgențe-SMURD din țară, și-a deschis porțile la Bistrița-Năsăud!

🔝 Cea mai nouă și modernă Unitate de Primiri Urgențe-SMURD din țară, și-a deschis porțile la Bistrița-Năsăud.✅ Cu o suprafață totală de ~2.000 de metri pătrați [față de 280 mp, cât a fost în vechiul UPU] și aparatură de ultimă generație, noul UPU este una dintre cele mai importante investiții în sănătate.

🚨Alături de Heliportul de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, prin puterea și pregătirea cadrelor medicale, sunt un motor al sănătății ce funcționează neîncetat pentru oamenii din județul nostru și nu numai.📍Așadar, noul UPU, care este legat de Heliport prin două lifturi de mare viteză, va reduce semnificativ timpii de așteptare, va facilita accesul persoanelor cu dizabilități, prin crearea infrastructurii necesare [lift, rampe de acces] și va crește calitatea actului medical.

Felicitări, Gabriel Lazany pentru gestionarea proiectului și pentru tot ceea ce faci pentru oameni.MULȚUMIM tuturor cadrelor medicale, fără de care toate aceste lucrări și dotări ultramoderne, nu ar avea cu adevărat utilitate.

Nu în ultimul rând, doresc să-i mulțumesc Ministrului Sănătății, Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, pentru prezența la acest eveniment important și sprijinul constant, Rectorului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” Târgu Mureș- Prof. Univ. dr. Azamfirei Leonard, Ministrului Apărării Naționale, Prof. Univ. Dr. Vasile Sebastian Dîncu, Prof. Univ. Dr. Băciuț Grigore, Prof. Univ. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu pentru participare și planurile de colaborare care se vor transforma-n fapte și tuturor celor prezenți.•Continuăm să punem sănătatea pe primul loc!•

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F474458797384184&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *