Dar din dar se face bucurie, zâmbete ce au umplut Sala Polivalentă și ne-au arătat frumusețea marii familii Gloria Junior!

🎁 Dar din dar se face bucurie, zâmbete ce au umplut Sala Polivalentă și ne-au arătat frumusețea marii familii #Gloria_Junior.🔴 Așadar, #Moșul_TeraSteel a pornit la drum, începând cu împărțirea celor peste 2500 de #CadouriDinPanouri, sportivilor juniori, afiliați CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, prin Asociația Împarte Bucurie, reușind să ofere 500 de zâmbete pure și o imagine emoționantă a pepinierei performanței din Bistrița-Năsăud.

🌟Căci despre aceasta este frumusețea sărbătorii Crăciunului, despre familie, puterea de a dărui, întoarcerea în comunitate din ceea ce ea ți-a oferit, răsplata și încurajarea celor mici, dar și speranța binelui.Mulțumim companiei TeraSteel, prin directorul general Cosmin Pătroiu, că a ales să fie ajutorul Moșului, anul acesta. Este un gest demn de toată aprecierea.

🎁 Calea Moșului e lungă, încă 2000 de cadouri urmând să ajungă la alți copii cuminți din județul nostru, copii aflați în grija Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și nu numai.🔴 Noi susținem performanța zi de zi, iar bucuria cadourilor de Crăciun o răsplătește și o încurajează să crească.•Așadar, bucuria cadourilor din panouri, continuă!•

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F475293543967376&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *