Satul de vacanță al iernii și-a deschis porțile-n Colibița, în Căminul Cultural din Mița!

❄️ Satul de vacanță al iernii și-a deschis porțile-n Colibița, în Căminul Cultural din Mița.

🍲 Și pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului, alături de jurnaliști, Chef Elena Rus și Nina Rus, am intrat în competiția faptelor bune, gătind o cină pentru familiile din împrejurimi, care au nevoie și se bucură de o porție caldă de mâncare.Perioada aceasta a Crăciunului este una dintre cele mai dragi mie, pentru că tradiția faptelor bune ne aduce împreună.

👏 Felicitări, ADI Turism pentru inițiativa de a da viață Căminului Cultural din Mița, de a crea încă un loc unde turiștii să-și petreacă zilele de vacanță în Colibița, Asociației Produs în Bistrița-Năsăud pentru organizarea concursului de gătit al binelui împreună cu jurnaliștii și tuturor celor care s-au alăturat proiectului.

❄️ Satul de vacanță al iernii din Colibița este deschis până în 2 ianuarie, iar programul îl găsiți aici: https://bit.ly/3mjdVCj . 🌟Colinde, expoziții, Povestea vinului în Mocănița Transilvaniei, produse locale, ateliere, evenimente frumoase pentru o vacanță de neuitat în Poarta Transilvaniei • Bistrița-Năsăud.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F475315530631844&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *