Recunoștință veșnică eroilor Revoluției Române!

•Acum 32 de ani, ideea democrației și-a găsit puterea de a exista în țara noastră, printr-o revoluție a românilor care au înțeles că regimul acela sumbru trebuie să-nceteze să existe, locul lui fiind doar în file de istorie și-n amintiri.•Au fost oameni ce au pus libertatea și credința deasupra sacrificiului și durerii, știind că o revoluție este o luptă pe viață și moarte între trecut și viitor.

🇹🇩 De aceea avem datoria să omagiem sacrificiul eroilor noștri revoluționari prin păstrarea și respectarea democrației. Nu doar azi, de Ziua Revoluției Române și Libertății, ci în fiecare zi, căci acei români plămădiți din curaj ne-au schimbat destinul, fiind sursa transformărilor profunde ce definesc România prezentului.Nu vă vom uita niciodată, cu viața voastră ați dat viață liberă țării, învingând un sistem ce părea de neînvins!Vă mulțumim pentru că ați luptat pentru noi, înțelegând că unitatea poate să aducă libertatea.

🇹🇩 Recunoștință veșnică eroilor Revoluției Române!🇹🇩 Dumnezeu să apere România și pe noi toți!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F476662877163776&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *