UMF Târgu Mureș își deschide porțile la Bistrița!

🎓 Din toamnă, UMF Târgu Mureș își deschide porțile la Bistrița, în fosta clădire utilizată de UTCN, de lângă Casa de Cultură. Încă un pas important, spre a transforma Municipiul într-un adevărat centru universitar, încă o șansă ca tinerii să învețe mai aproape de casă.

✅ Printr-o colaborare sănătoasă cu Primăria Bistrița, aceasta înțelegând importanța proiectului, a cedat Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, imobilul situat pe strada Albert Berger din Bistrița, folosit până acum de Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

🔴Extensia Universității de Medicină Târgu Mureș de la Bistrița va funcționa în acel spațiu, până când noi, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, vom termina lucrările la întreg campus universitar de pe strada Toamnei.

✅Având extensia Universității de Medicină din Târgu Mureș, cea a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, ce se va muta în casă nouă și extensia Universitară Bistrița a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în Municipiu, putem să spunem că generațiile viitoare pot să crească educațional în județ. Și nu ne oprim aici!

Felicitări echipei manageriale a Spitalului Județean de Urgență Bistrița și mulțumim pentru buna colaborare, domnului primar Ioan Turc și consiliului municipal.

•Continuăm munca, împreună pentru oameni!•

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F506496480847082&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *