Oficial, am început lucrările la noul corp al Spitalului Județean de Urgență Bistrița!

❗️Oficial, am început lucrările la noul corp al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, cel mai mare proiect de investiții în sistemul public de sănătate din județul Bistrița-Năsăud.

✅Un proiect finanțat în integralitate, în faza1, de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud,~ 5 milioane €, finalizat prin includerea sa în PNRR, aproximativ 50 milioane € și cofinanțarea instituției noastre.

❗️Așadar, construim un corp nou, care va fi legat de cel existent printr-o pasarelă și, bineînțeles, creștem numărul de secții și aparatură ultraperformantă.

🩺Beneficiile extinderii Spitalului pentru pacienți și cadrele medicale:• Extinderea specialităților medicale: Cardiologie, Cardiologie intervențională, Neurologie, Neurochirurgie, Gastroenterologie, Gastroenterologie intervențională, Oftalmologie, ORL, Endocrinologie, Chirurgie plastică și reparatorie, Hemodializă;• Extinderea blocului operator cu încă 4 noi săli de operație;• Atragerea, în continuare, a noi specialiști pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate;• Construirea parcării moderne și robotizate.

✅O investiție de referință, care va face ca Spitalul nostru să vină și mai mult în sprijinul oamenilor.

• Continuăm să punem sănătatea pe primul loc! •

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fposts%2F527911678705562&show_text=true&width=500

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *