Colibița- Piatra lui Orbán – un loc de poveste, unde cerul și pământul se încheagă într-un întreg.

• “Veniți să ne urcăm în muntele Domnului, să ne ridicăm spre înălțime și să ne pregătim mintea și sufletul pentru întâlnirea cu Dumnezeu“- Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul •

🙏Zi de sărbătoare, la cel mai frumos punct de belvedere către lacul Colibița- Piatra lui Orbán- un loc de poveste, unde cerul și pământul se încheagă într-un întreg.

Cuvintele pline de har, rostite de PS Benedict Bistrițeanul, au adus cinstire și mulțumire Sfintei Cruci, pentru mântuirea noastră, a tuturor credincioșilor.

🙏Mulțumesc celor care au fost alături de noi, la această frumoasă sărbătoare și felicitări domnilor primari de pe Valea Bârgăului, Doru Crișan, Vasile Laba și Nicolae Vrancean, pentru implicarea și devotamentul pe care îl manifestați pentru credință.

Felicitări tuturor celor implicați in realizarea acestui monument, închinat credinței în Dumnezeu, un monument care semnifică, solidaritate, unitate, oameni și bucuria de a fi împreună!

• O zi binecuvântată tuturor! •

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/pfbid0nu7ybRBUVMBZR6128u9q7PLYLczRUMdnfpRzMx1R9NFHZ3PR8hhPKyQxNbPx6JKYl

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *