Slujba Sfintei Liturghii la biserica din Arcalia

• „Citește bine, citește mult, citește frumos și bucură-te de lumea care ți se deschide” – Preasfintiul Părinte Benedict Bistrițeanul. •

În mijlocul comunității din Arcalia, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul a oficiat slujba Sfântei Liturghii la lăcașul de cult cu hramul ,,Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”.

Felicitări, Preotului Paroh Ovidiu Toma, care a fost ridicat la rangul de iconom pentru eforturile și implicarea sa în renovarea Bibliotecii Arhimede din localitate precum și pentru implicarea în viața comunității pe care o păstorește.

Felicitări celor care au primit distincții : ,,Ordinul Episcop Nicolae Ivan”, a fost oferit domnului Primar Mititean Sorin, ,,Ordinul Mihai Vodă” a fost oferit doamnei Claudia Runcam, ,,Ordinul Sf. Pahomie de la Gledin” a fost oferit doamnei Turcu Marcela, directoarea Școlii Gimnaziale din localitate și ,,Ordinul Sf. Pahomie de la Gledin” a fost oferit doamnei preotese (medic) Toma Oana Mădălina pentru susținerea activităților culturale și implicarea activă în proiectele de dezvoltare a tinerilor.

• Vă doresc în continuare o zi binecuvântată! •

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/pfbid05dZniC8gHmQnZfEcrivXF8uJEvj9jhYGadvwnmDTAXXpFfQFbvCqCR5ywaBh7KiJl

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *