Se scrie istorie în educația medicală în județul nostru.

• Se scrie istorie în educația medicală în județul nostru. Prima promoție de studenți ai extensiei UMF “George Emil Palade” din Târgu-Mureș își încep studiile la Bistrița •

🩺Începând de astăzi, 100 de tineri harnici și dornici, vor putea să studieze specializarea asistență medicală generală, alături de cadrele didactice, atât din cadrul UMF Târgul Mureș, cât și de medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

✅ Încă un pas important în transformarea municipiului Bistrița, într-un centru universitar și posibilitatea studenților de a se dezvolta educațional și de a crește profesional, la ei acasă-n, Poarta Transilvaniei • Bistrița-Năsăud.

Mulțumim, domnului rector Prof.univ.dr. Leonard Azamfirei și domnului decan Prof.univ.dr Ovidiu Cotoi pentru încrederea acordată și pentru buna colaborare în dezvoltarea educației, la noi în județ.

👨‍⚕️👩‍⚕️ Felicitări cadrelor medicale și mult succes studenților, în viitoarea carieră! Faceți performanță, astfel încât Bistrița și Spitalul Județean de Urgență Bistrița, să fie un centru al excelenței atât prin serviciile oferite cât și prin dotări.

• Continuăm, prin muncă să transformăm visurile-n realitate! •

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/pfbid02BUmjfh5cDMCpTeeBzxHtc62og8ZXfVV23MivmYtUydhgB5AcmoNBzVYTuJhzWR9fl

Spuneți-vă părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *