Despre

Părinții mei m-au învățat că pentru a reuși în viață trebuie să muncești, pentru că nimic nu se poate dobândi fără muncă.  Tot ei m-au învățat că dacă vrei să fii respectat, trebuie să respecți și dacă vrei să reușești în viață, trebuie să o faci pe propriile forțe.

După absolvirea Școlii Generale din Chintelnic, am dat examen în 1983 la Liceul Economic și Drept Administrativ din Cluj-Napoca, apoi am absolvit Facultatea de Management în cadrul Universității „Bogdan Vodă”. Pe urmă, în cadrul Univeristății Naționale de Apărare, Colegiul Național de Apărare și în cadrul  Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazu”, Colegiul Superior de Securitate Națională. Un master în Management Politic, la institutul „Ovidiu Șincai” din București și la Consiliul Europei, o Școală de Studii Europene.

În 2003 am fost directorul unei firme de Comunicații din județul Bistrița-Năsăud, am renunțat la această postură de director zonal și am acceptat să vin să lucrez în calitate de Președinte Executiv al organizației județene a Partidului Social Democrat. Cu ajutorul lui Dumnezeu, în toamna aceluiaș an, am ajuns deputat.

Pentru a putea ajuta oamenii trebuie să îți dedici tot timpul acestora. Eu am ales să fac politică, pentru oameni.

Am un mare noroc cu fetele mele, soția și fiica mea,  fără de care nu aș fi putut să fac nimic din ceea am reușit.

În 2012 am primit cu emoție și responsabilitate cea mai importantă misiune din viața mea: să demonstrez că o echipă ambițioasă și bine pregătită, poate să facă pentru județul nostru în 4 ani ce nu s-a reușit în 20. Și am reușit!

Progresul nu se face doar pe hârtie, stând în spatele biroului, ci cu mânecile suflecate, pe teren, acolo unde se întâmplă lucrurile. Sunt mereu printre dumneavoastră și caut să aflu direct ce nevoi aveți, ce doare mai tare. Sunt deschis la propuneri și soluții. Mă preocupă în mod special cum să facem să ne aducem tinerii înapoi acasă. Abordați-mă cu încredere, oricând  ne întâlnim pe ulițe, în sălile de sport, pe șantiere. Vă ascult cu adevărat și găsim soluții, pentru că toți oamenii merită să ducă un trai mai bun.

La încheierea acestui mandat, faptele vorbesc de la sine. Am demonstrat că se poate și vreau să demonstrăm că se poate și mai bine. Vreau ca până în 2020 toți oamenii din Bistrița-Năsăud să fie mulțumiți de traiul pe care îl duc și să spună cu mândrie acestui loc acasă!

Sunt pregătit să continuăm munca.

Împreună creștem Județul Bistrița-Năsăud.

 Emil Radu Moldovan

Președinte Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

Spuneți-vă părerea

Comments are closed